2018. május 17., csütörtök

Társkeresőzzünk #3. – Levelek


Nem vagyok világbajnok az első levelek megírásában, de örömmel tölt el a tudat, hogy más sem.

Kattints a képre a nagyításért.


Akinek volt valami a levelében, annak válaszoltam, az általános tapasztalat viszont az, hogy egy-két levél után elvéreztek ezek a beszélgetések.
Van olyan, akinek a válaszát a mai napig várom, mert egyszer csak eltűnt. Nyilván keresi a billentyűzetet, elszállt a net, vagy kikapcsolták az áramot. A másik meg átpisilte magát a túlvilágra, mert nem írt vissza, és az utolsó információm az, hogy elmegy pisilni.

Volt, aki szerelmes verset írt, ami kétélű fegyver, és nálam, az anti-romantika szupersztárjánál ez elvérzett. Mondjuk, ez egy kapcsolatban nem annyira para, mint egy vadidegennek ezt leírni. Látom a képét, ez egy vizuális inger, egy vágy, egy fellángolás, de alaposan mellé lehet lőni vele.

Soha ennyi szexuális felkérést nem kaptam, mint legutóbb. Sokan azt firtatták mindenféle köszönés nélkül, mióta nincs párom, és nagyon viszket-e, mert akkor ők megvakarnának.

„Mit vállalsz be 5000ért?”
Betonozást, vazze!

„És mit 500ért?”
Dobok neked Scooby snacket két óránként, két órán keresztül.


Aztán voltak a hisztizsákok. Voltak srácok, akik a kimerítették a kriminalisztika szakkönyv sorozatgyilkos szekcióját. Nem voltak szimpatikusak. Nem írtam nekik vissza. Vagy dolgom volt, nem tudtam egyből válaszolni. Vagy ugyanazt a kimásolt levelet küldte el nekem, mint a barátnőmnek. Neki sem írtam. Ez a csoport erre nekiállt két-három levélben hisztizni, hogy akkor ő most ennyire nem szimpatikus nekem, és sajnálja, mert mekkora nagy lehetőséget hagyok ki.
Volt olyan is, aki írta, hogy négy embernek még elküldte ugyanazt a levelet változtatás nélkül. Őszinte. Dolgozik? Nem. Köszönöm. Ő tiltott engem, majd törölte magát a szép napocskájával együtt.

Volt, aki tovább szőtte, miszerint, ha vörös a hajam, akkor tudja, mit csinálhatnék vele. Részletezte is. Nos. A vörös haj nem egyenlő azzal, hogy démonian vérbő vagyok. A párom succubusa szeretnék lenni, nem egy vadidegené, aki helyből ezzel indít.

Volt olyan, hogy a telefonod kiírja, hogy „Zoli üzenetet küldött neked”. Megnyitod, végignyálazod a levelet, és a végén ott van, hogy „puszi, Gergő”. Nos. Két neved van? Nem ugyanazé a profil már? Vagy menet közben nevet változtattál, mert úgy gondolod, ez jobban kifejez téged?

De az hagyján, hogy valaki a saját nevét nem tudja, de akad, aki azét sem, akinek éppen ír. Voltam már Nóri, bár itt három betű stimmel. Voltam Dia, Orsi és Dani. Tájékoztatásul közlöm, 31 éve lány vagyok, 31 éve Dóri. Sem nemet, sem nevet nem változtattam még eleddig.

S most jöjjön pár gyöngyszem.

Párkeresési kérdőív
Az abszolút kedvencem az volt, aki nem mert rám írni (biztos harapok), hanem küldött egy öt kérdéses kérdőívet, hogy mielőtt írna, kiderítse, mennyire passzolunk. Ezekből a kérdésekből az égvilágon semmit nem tudsz meg a másikról. Kérdem én. Hol a viharba érdekel engem, én mit tartok egy nőn szexisnek? Miért akarod tudni, mennyi és milyen pornót nézek, vagy hányszor szexelek egy héten, ha még annyit sem küldtél, hogy „szia”??? Ezek mind neked fontosak, nem nekem.
Röhögni fogtok, nyolc ilyen tartalmú kérdéssort kaptam elsőre. Töröltem őket válasz nélkül.

„Szia! Van kedved ismerkedni?”
Nem. Azért vagyok fent egy társkeresőn, mert zabot szeretnék hegyezni.

„Szia! Miért regisztráltál fel?”
Mert azt hittem, itt megtalálom az éjszakai busz menetrendjét.

„Te egy vörös démon vagy. Tudsz róla?”
Tudok. Remek megfigyelő vagy, el ne vigyen az FBI ügynöknek.

„Te egy vörös angyal vagy.”
Köszönöm, még mindig nagyon fáj a fenekem, mert arra pottyantam, amikor leestem a mennyből.”

„Olyan édes vagy, mint egy fagyi. Megnyalnálak.”
Che?!

„Csá Szép a Szemed ismerkedünk”
Höh. Jó a segged, kő kóla?

Köszönni luxus… meg nyelvtan órára járni is
Nagyon sokan csak úgy rád törnek a semmiből, mindenféle köszönés nélkül, s általában a levél alapján a kapanyél kilóg a szájból.
Sokan teljesen mellőzik a központozást, a kis- és nagybetűket. Az megint más, hogy a használt szavak jelentését nem ismerik, vagy komoly problémák vannak j-ly tekintetében (is).

Az 50+ hadosztály
Akadt egy idős bácsi, aki elkezdett zaklatni. Über brutálisan nyomják az ipart. Mert jönnek, mint a buldózer. Jönnek a „légy az enyém bébi, szerelmes vagyok beléd, a feleségem meg káposztát főz és én unatkozom, beteg a szívem és csak te tudnád meggyógyítani” felkiáltások. A legtöbb levakarhatatlan. Ha tiltod, csinál egy másik profilt, hogy megírhassa 82. utolsó utáni levelét.

Az a baj, hogyha nem veszel VIP tagságot, akkor korlátozott számú levelet tudsz írni egy hónapban, ezért igen, megszűrjük, kinek válaszolunk. Ha nem írsz más elérhetőséget a leveledben, akkor nem tudok mit csinálni.
Ezért nem reagáltam a flörtölésekre sem, akik csokit, puszit, virágot küldtek.

Azt sajnálom, hogy mindet, a fentieket sem fotóztam ki. De, azért van egy pár.


Nem, nincs kedvem.


Az élet nagy talánya: demiakérdés??????


Nem szeretnék fejős tehenet.

Elfelejtettek szólni, hogy a Braille írás egy sík képernyőn nem működik.


Az én hegy-völgyeimet ne fedezd fel…
… ha már egy erőszakos boszihoz vagyok hasonlítva…


:(

pont, pont… a vesszőcske lemaradt.


Nem vagyok „ép”. Utálom a kényszert.


A vesztesek nyugalmával…


Mizu? Álljunk össze, mint két kicsi legó. :D
Nagyon vicces. Szakadok.


Kitartó… aztán a barátnőmnél is ugyanez.

A levelekről ennyit. Pusztán nem tudom, egyik-másik mit vár?
Lehet, nem véletlenül vannak fent pártában évek óta egy-egy oldalon.

6 megjegyzés:

 1. Kíváncsi lennék, hogy élőben is ilyenek-e ezek az emberek. Annyira nem érzik sokan, hogy csak azt kellene leírni, amit élőszóban is mondanának szemtől szembe. Vagy úgy gondolják, sosem lesz olyan, hogy találkoznak valakivel? Rémisztő, mennyire elfajult a netes társkeresés. Amin én kibuktam jó régen az annyi volt, hogy közölte az ipse, hogy költözzek az ő városába és dolgozzak ott, mert ő nem változtat semmin, a másik meg úgy hagyta abba a mélt, hogy ő most megy aludni, mert 10 óra és 8 órát kell minden nap aludnia. Ehhez képest a fentiek inkább a fura kategória.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom, de ez egy jó kérdés. Bennem is felmerült. Azt sem tudom, mennyire van bennük a vesztesek nyugalma, hiszen nem kapnak levelet, jobbára senki sem ír nekik, vissza meg pláne. Ha ezt mindig így adják elő, akkor azért, ha ez már csak amolyan minden mindegy alapú levelek, akkor pedig, azért.
   Én belefutottam olyanba, aki már sokat csalódott, sokat ölt bele korábbi kapcsolatkezdeményeibe, és már arra sem hajlandó, hogy ő jöjjön fel Pestre, inkább én menjek. Aha. Persze.

   Törlés
  2. Azért a Trónok Harca rajongó elég egyedi volt, nem? :) Őt megnéztem volna élőben.

   Törlés
  3. Nagyon remélem, megtalálja a vörös papnőjét. :)

   Törlés
 2. Igen, az idióta levelezősök mindenhol, tömegével ott vannak. Ezek szerintem így élik ki a valóságban elfojtott torz és beteges vágyaikat, de azon se lepődnék meg ha a valóságban sem lennének különbek (utcai beszólógatások meg nyomulósok és társai), de persze a virtuális anonimitás miatt még ezekhez hozzá adódnak azok akik a minden napokban ezt titkolják és nem gondolnád róla, hogy amúgy egy perverz kéjenc, vérbeli szatír, elvetemült őrült és társai. Akár a valóságban akár virtuálisan megjelennek az életemben azon nyomban ignorálom mindegyiket és ha nem ért a kétszeri NEM-re akkor harmadjára megtudja, milyen az erőszak. Nem érdekel, mert megérdemlik azt, hogy visszakapják amit adnak. S ilyenkor még visszafogott vagyok, mert szívem szerint mindet homlokon lőném egy puskával és a világ máris megszabadult egy felesleges idiótától....

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Biztos, hogy van benne ilyen is, keverve a fentebbi válaszommal.
   Mondjuk, azért ők egy olyasfajta zaklatói kör, akiket tudsz tiltani, akár törölni, igény esetén felnyomni a kazánháznál.

   Törlés