2017. november 11., szombat

Csorgatom a nyálam vol. 2.Szombat reggel. Nehezen indul be, mondjuk az egész hét a fejfájás jegyében telt, meg forgolódva alvással. Bár nem pihentető egész éjjel grillcsirkézni. Írás helyett filmnézéssel tartom víz felett magam, illetve ruhákat nézegetek. Mentegetem azt, ami tetszik, megtalálom őket más oldalon akciósan, olcsóbban, aztán vigyorgok, hogy megszólal az agyam hátsó fertályában az Aladdin című meséből a jól ismert szólam: „Ébredj, Dzsinni! Bilibe lóg a kezed!”


Szóval, ha már így ébredezek az ágyban kávéval és a Starship Troopers című animációs filmmel, nézzük meg a múltkori bejegyzés folytatását.
Ez a ruha is kellene, csak nem ebben a habos színben. Ez nem én vagyok, de ha sötétebb lenne, akkor csak a vállmegoldás miatt is jöhetne a ruhatáramba. – Kicsit monokróm vagyok. A másik egysíkú dolgom, jut eszembe, hogy cipőket is mentegettem le. Platformos tűsarkú és bakancsok. Ez van.

Képek forrása: dresslily.com

Azon mosolygok itt méla magányomban – miközben felkészülök a kétlaki életem hétvégi etapjára -, hogy egy olyan lakás kellene nekem, ahol ki tudok alakítani egy gardrób szobát. Nem szekrényt, nem kuckót, egy komplett szobát szeretnék. Aha. Tudjátok. Ébredj, Dzsinni…

2 megjegyzés: