2017. október 29., vasárnap

Csorgatom a nyálam vol. 1.Mit csinál az ember lánya, amikor nincs pénze hónap végén? Talál egy oldalt, ami tele van jobbnál jobb ruhákkal, és csorgatja a nyálát. Meg sírva röhög a nyomorán. Ám tényleg nem tudtam az oldalról leszakadni, gondolatban 600 dodót biztosan elköltöttem felsőkre, tunikára, ruhákra, fűzőkre.


Kimentegettem magamnak párat, amit alább a nagyérdemű elé tárok, illetve, a későbbiekre jó lesz, amikor már gennyesre kerestem magam. Hahaha.

Az egészben az a legjobb, hogy a két egész darab nadrágomból mind a kettő nemrég rohadt le rólam. Az egyik az összedörzsölődő combom miatt adta meg magát majd’ egy év után, a másikkal belerúgtam valamibe, és kiszakadt a térde – bár, ez a mai trendnek akár meg is felelhetne. Mégis, a gondolatkosaramban egy darab ruházat nincs deréktól lefelé. Valahogy oda sosem gondolkodom.

Ez a kettő ugyanaz, csak amolyan elölről-hátulról fotó.

Itt tudtok ti is kalandozni: www.dresslily.com

Igazság szerint, nagyon sok jó dolgot láttam, de itt hagytam abba. Ennél jóval többet. Szerintem lesz még ilyen bejegyzés, hátha jól jön a későbbiekre.

Igen, tudom, hogy mára egy filmes bejegyzést valószínűsítettem, de azon picit ülök még.


Nektek tetszik valamelyik?
Van tapasztalat az oldallal kapcsolatban?

2 megjegyzés:

  1. Háhh, én is mindig hó végén kezdek álmodozni :) ha pedig mégsem, akkor hó végén áraznak le valamit, amire már mióta csorog a nyálam. Disznóság :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Körülbelül én is így vagyok vele, és igen nagy disznóság ez a sorstól. Piszok jó a humora, és örüljön magának. :D

      Törlés