2017. február 7., kedd

Aljas horoszkópMindig meg tudok lepődni, és jót vigyorogni a saját hülyeségeimen, hát még másokén. Főleg, ha profán vagy vulgáris, persze ezeket sem tudom, csak kis mértékben elviselni.

Amikor ráakadtam az aljas horoszkópra, kíváncsian nyitottam meg, aztán a saját jegyemen sírásig röhögtem. Rettentően szemét, és nagyon kioszt egy-két jegyet, de lett légyen bármilyen is, van benne igazság. Főleg Bak részen… meg a sajátomon is… meg az Ikrekén is.

Bár, lehet, én ismerek ezekből a jegyekből túlnyomó többségében silány embereket… nem tudom.


Vízöntő

Na te aztán, nagy rejtély vagy. Ülsz egész nap az ablaknál és nézed a felhőket, közben meg az élet értelmén elmélkedsz és csodálkozol, hogy romokban hever a sajátod. Tervezgeted, mekkora ász leszel a szakmádban, de zárt ajtókat döngetsz, a kutya sem foglalkozik veled, mert látszik rajtad hogy veréb vagy!

A hatalmas jó szíved visz a sírba, mindig mindenkinek segítesz, csak magadnak nem, mert egyáltalán nincs önértékelésed.

Párkapcsolataid valahol egy Pest környéki szeméttelepen vannak eltemetve, senki sem akar járni veled, mert dilisnek néznek. Folyton üveges a tekinteted és bambulsz a semmibe, semmi gyakorlatiasság, tettre készség nincs benned. Hülye könyveket olvasol, hülyeségeken kattogsz, alapvetően egy igencsak elbaszott bohóc vagy, aki a saját sebeit nyalogatja.Bármennyire gáz beismerni, van benne igazság, persze, nem beszélek általánosságban az összes Vízöntőről, de rám simán rám lehet ezt húzni.

Meg a Bak jegyű ismerőseimre, meg az Ikrekre. A többibe belegondolva, hol ilyen, hol olyan. Mindenesetre, pacekba kapjuk a mondandót, és némelyiken el lehet mélázni.
Az biztos, ha ilyen stílusban írnának horoszkópot, akkor egy jól irányzott agyeldobás után minden nap olvasnám.

6 megjegyzés:

 1. Hahaha, irritálnak az emberek, állatok, növények :DDD Férj szerint ez igaz, de a horoszkóp azt írja, néha tajparaszt, szóval ki tudja. Na, de legalább a kapcsolat hosszú lesz, mert ő utál újat keresni, velem meg úgysem akar más lefeküdni. Bár még mindenkit nem kérdeztem meg.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D
   Örülök, hogy elszórakoztattalak titeket. :)

   Törlés
  2. Igen, nagyon tetszett neki is, végigröhögte. Hát igen, van benne igazság, és nemcsak bak részen (jaaaj, ismerek bakokat, rééémes, a legrémesebb jegy, vagy én találkozom mindig ilyenekkel). Majd magamba nézek.
   A mérlegről miért nem írnak rosszat?

   Törlés
  3. Bakokból én is érdekes embereket ismerek, kettő olyannal találkoztam eddig, akiktől nem lett hosszútávon hidegrázásom.
   A szerzőnek valakije mérleg volt, ha jól tudom, azért nem.

   Törlés
 2. Nem is üvöltök állandóan. :D Előfordul, de nem álladóan. xD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudod, kinek mi az állandó. :D
   Lehet, csak olyankor hall, aztán azt mondja, mindig. :D

   Törlés