2014. szeptember 7., vasárnap

Ilyen is kell


A másik kedvenc babafajtám a BJD (hogy ne legyünk pongyolák, javítva).
Számomra majdnem elképzelhetetlen, hogy vannak ilyenek. Mintha élnének. Valamiért a Viasztestek ugrott be róluk először. Persze, mint minden jó dolognak, ennek is csillagászati ára van, úgyhogy gyűjtés indul, de akinek van nem használatos darabja, az nyugodt szívvel hozzám vághatja. :)


















Még több baba, store és forrás: http://dec712241.gdreamweb.com/index.php

4 megjegyzés:

 1. Jaj, BJD babák, annyira gyönyörűek! Imádom én is őket, bár csak nézegetni képeken, mert pénzt nem adnék értük.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Borsos áruk van, azt meg kell hagyni. Nekem sem olyan a gyűjtés, hogy akkor itt és most erre áldoznék, mert nem, de ha lehetőségem nyílna egyre, akkor biztos hazajönne. Majd egyszer, a távoli jövőben... addig nekem is maradnak a képek.

   Törlés
 2. Nem jó a Luts Dolls megnevezés, mert a Luts csak egy gyártó. BJD, vagy ball jointed dolls. A képek amiket linkeltél azok se mind Luts gyártmányok, van köztük például Soom is.
  Mindenesetre abban egyetértek, hogy gyönyörűek. Nekem a kis listámon szerepel egy ilyen gyönyörűség beszerzése, de előtte még van pár tétel amit teljesíteni kell azon a listán:)
  Amúgy ha kicsit jobban érdekel a dolog, akkora ajánlom a dolldreams.hu oldalt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mivel gyűjtőoldal, és ott találtam meg, azért írtam azt, amit, amúgy igen, BJD. Jobbára ilyen babákat forgalmaznak, azért a link.
   A Luts-ra, mint gyártóra az összes képet kidobja.
   Nekem sem elsődleges.
   Kösz az ajánlást, majd megnézem. :)

   Törlés