2014. április 11., péntek

Grumpy TAG


Jó volt kitölteni ezt a TAG-et, amit ismét Megaeránál találtam tegnap. Az egyetlen bajom az volt vele, hogy csak egy dolgot lehetett mindenhova írni, pedig egy-egy kérdésnél simán elszaladt volna velem a ló… már éreztem, hogy nyargalni akar.1. Mi bosszant fel leginkább a tömegközlekedésben?
Az utazni nem tudó, egymásra nem figyelő, hangos-szagos emberek, akik tülekednek folyamatosan, megállnak az ajtóban, vagy maguk mellé pakolják az amúgy üres szatyraikat.

2. Legutálatosabb házimunka?
Ablakpucolás. Mert kicsi vagyok, és a létránk tetején állva, csak halált megvető bátorsággal tudom lemosni az ablakot, ami másnap fényes nappal derül ki, hogy csíkos lett, kezdhetem elölről, és tuti, hogy mire végzek, elered az eső.

3. Van olyan szomszédod, akit nem szeretsz? Ha igen, miért?
Csak olyan van. Nem, viccelek.
A felettünk lakó bácsi barátja korán reggel (de az is lehet, hogy az éj leple alatt) megérkezik, és reggel hatkor arra kelek, hogy valamit összepolitizálnak, és zeng tőlük az egész lépcsőház.

4. Körömfestéssel kapcsolatos dolog, ami felidegesít?
Amikor még a gyorsan száradó lakk sem szárad gyorsan, és vagy elmegyek vécére, és hozzáragadok a papírhoz, vagy másnap reggelre párnamintás a körmöm. Jobb esetben. Rosszabb esetben az egész felgyűrődik, vagy a párnára / papírra kenődik, és arra bezzeg, egyből rászárad.

5. Sminkelésnél mi okozza a legtöbb problémát?
Passz. Ezzel nincs sok gondom, mert felkenem, azt’ úgy marad. – Viszont, amikor más fest ki, akkor alulra is kennek valami szutykot, meg állandóan jönnek a szempillaspirállal, mint szájdoki a fúróval, és az jajj… feláll a hátamon a szőr tőle.

6. Főzésnél a legutálatosabb?
Hagymapucolás… meg úgy általában a pucolás. A krumpli például kiszárítja a testemet és a lelkemet is. Elunom magam, mire megvan. A hagymánál meg a végére úgy nézek ki, mint Carrie Bradshaw fürdés után:


7. Legborzalmasabb film, amit valaha láttál?
High School Musical. Az egész úgy idegesít, ahogy van, többszöri nekifutásra is elaludtam rajtuk.

8. Valami, ami undort vált ki belőled, pedig egy hétköznapi emberből nem szokott?
A tövig rágott köröm. Ha vágva van, akkor is. Így úgy néz ki az ujj, mint valami csonk. Lehet, hogy van rajta egy nagyon kicsi, szinte láthatatlan szaruhártya, de akkor is undorító a számomra. Nőben, férfiban egyaránt. Nekem ápolatlan, és ki lehet üldözni vele a világból. Mr. A rendszerint véresre kaparja, vagy beszakítja, és utána azt játsszuk, hogy „jön az ujj”. Brrrrr…

Remélem, tetszett, töltsétek ki ti is, vagy válaszoljatok itt kommentben. ;)

Pusszantás,
D.

2 megjegyzés:

  1. Ez de jó:D
    Figyelj én pucolok helyetted bármit, ha te mosogatsz helyettem:) Rendben?:D

    VálaszTörlés