2013. április 3., szerda

Carrie lakásának alaprajza


Jó, persze, nem csak az övé, hanem még jó pár másik kedvenc sorozatunk főhőseinek lakhelyét is papírra vetették. Ilyen a HIMYM, A F.R.I.E.N.D.S., vagy éppen a Gilmore lányok otthona. Kapva kaptam az alkalmon, és rákerestem a rajongó-tervezők munkáira, úgyhogy alább láthatjátok, milyen elosztása van a lakásoknak…
… már, ha valaki szeretne egyszer Carrie lakásában élni.

Bevallom, nekem nagyon tetszett az elosztása, és SATC fan vagyok, valamint jól rajzolok, de sosem éreztem magamban a késztetést, hogy kimásoljam film alapján, hol is lakhat.

Szeretnék egyszer egy ilyen elosztású lakást, de azért nem annyira, hogy szétbombázzam Mr. A sasfészkét.
De azért álmodozni még szabad.


Carrie Bradshaw (SATC)Gilmore Girls (Szívek szállodája)Holly Golightly (Álom luxuskivitelben)Így jártam anyátokkalJóbarátokCharlie Harper (Két pasi meg egy kicsi)AgymenőkFraiser
SimpsonékForrás innen meg innen.

8 megjegyzés:

 1. Egyik kedvencem sincs közte :( No sebaj, úgysem szeretnék koppintani senkiről :)

  VálaszTörlés
 2. Nekem némelyik tetszik. De elégedett vagyok a mostani lakhelyemmel is. :)
  Ha be tudnék költözni egy Carrie-hez hasonló lakásba, örülnék, de csináltatni nem csináltatnék egyszer sem ilyet.

  VálaszTörlés
 3. Hihi, nekem több kedvencem is közte van :) Az Agymenőkét én teljesen máshogy képzeltem el... azt hittem kicsit arrébb van a konyha... vagyis máshol... na majd ma jobban megnézem, úgyis további részek várnak rám, amit nem néztem még meg.

  VálaszTörlés
 4. Talán két olyan kivétel van, akit ebből a listából a szívem csücskének aljára tennék. De a többi mind fent tornyosul, különösen Carrie. Nem tehetek róla, én nagy SATC-fan vagyok. :)
  Én jó egy órát eltöltöttem a tanulmányozással, hogy minden így van-e, de aztán inkább hagytam. A végén még addig néztem volna a sorozatokat, hogy én is lerajzolom. :)

  VálaszTörlés
 5. Carrie alaprajza nekem is megvan:) Imádom azt a lakást. Szerinted a lakás a frissítés után (1. film)mennyire lesz Carrie-s?

  VálaszTörlés
 6. Arról beszélsz ugye, amikor kék lesz a lakás? Hm, az olyan, mint a haja, amikor barna. Annyira nem megy hozzá.
  Nekem Carrie-idegen, főleg, hogy annyira permanens lett, rideg, mintha tényleg Ikea-lakás lenne. A régi jobban tetszett, mert barátságos volt, és otthonos.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tökre egyetértek. Annyira! El sem tudod képzelni. Mindig mondom, hogy hát... az a film...az jó-jó, de nem a sorozat. Itt már tényleg uper east side-i vénlány... De az a rész, amikor a ruhákat szortírozzák...hmmm!!!

   "Szent mangalica! Nem tudtam, hogy már a fasz is hizlal." Imádom Anthony-t!

   Törlés
 7. A film számomra olyan, mintha fogták volna a sorozat legjobb momentumait (sok-sok visszautalás), és megcsinálták két órában. Ami nem baj, mert szórakoztató, de valahogy mégis van bennem egy kis hiányérzet. Inkább a sorozatot néztem volna még két évadon keresztül. :)
  De ez csak az első filmre vonatkozik. A második az már egy másfél órás reklámspot, és az vértelen nekem.

  Őszintén szólva, bármilyen ciki is, én a kiszortírozott ruhákat felkapkodtam volna. :)

  Végül is, mindennel tömte magát Samantha, csak Dante farkával nem. :D:D:D:D

  VálaszTörlés