2013. március 24., vasárnap

Aktuális tipródások


Az utóbbi napokban gőzerővel nyálaztam szakirodalmat és statisztikát, minek folyományaképpen a szemem, mint egy angóra nyúlé, és szerintem a könyvek a maguk módján homokot is szórtak bele.

Tegnap jöttem rá, hogy képtelen leszek ma is gép elé ülni, és bármi mást csinálni azon kívül, hogy kijelölöm ezt a napot magamnak bambulós napnak. Takarítok, fel s alá sertepertélek a lakásban, próbálom kitalálni, hogy hogyan tovább.

Pénteken az iskolában megcsillant egy halvány reménysugár, hogy mégis bírni fogja a szemem a sok olvasást, de PA órán a neon végleg betette a kaput.A tanár röhögött. Tudta, hogy ott vagyok, mert reagáltam mindenre, amit mondott, de csukott szemmel ültem végig az órát. Ma meg igyekeztem válaszolni a levelekre, és már most olyan, mintha a szemgolyóim belesüppedtek volna a gödrökbe, és el is tűntek volna.
Hiába keresem, nem találom őket.

Ezért most annyi adalékot adok nektek, hogy holnapig kihúzzátok, mert majd jelentkezni fogok ám!

Úgyhogy, most afféle közleményes formában íme én magam:Hála a Google Reader-hisztériának, felnyaltam magam is Bloglovin’-ra, szóval lehet ott is szeretni engem.Követhettek Facebook-on is, ha minden kötél szakad:Ilyenkor az oldalsávban lehet majd kattintgatni a hasonló képekre. --->
Majd időről-időre kiírom ide, hogy történt-e valami frissítés vagy ilyesmi.


Aztán elkezdtem töltögetni a Tipegő Zombi előtti irományaimat. Most a szakdolgozati gondok miatt kicsit elmaradtam vele, illetve, rájöttem, hogy egy halom írásom az otthoni gépen maradt.
Igyekszem.A következőn pedig, egy folyamatos töltögetés alatt álló fantasy témájú portál lesz. Ide töltök mindent, ami ebben a témában / stílusban kiesik a fejemből.
Némelyik regisztrációhoz kötött, mert erotikus, szókimondó, beteg. Ha esetleg kedve tartja valakinek regisztrálni, ígérem, hírlevelet nem fogok küldeni. :D


Ha esetleg valamelyik tetszik, akkor ide iratkozzatok fel, ne a másikra. Köszönöm!
Ennyi lettem volna mára, holnap jövök új bejegyzéssel.

Kellemes maradék vasárnapot!!!!

TZ

2 megjegyzés: