2013. február 25., hétfő

Film maraton vol. 14.


Mr. A beteg volt, úgyhogy, amikor nem ápoltam, akkor filmet néztünk, vagy szaladgáltunk. Amit ténylegesen megnéztünk, azokat alább olvashatjátok, a többit majd máskor. Meg volt még kis sorozat, és csupa olyan is, ami lerágott csont, dokumentumfilmek, vagy olyanok, melyek csak háttérzajnak mentek. Azokról most nem írok.
Amúgy hosszú hét volt filmes szempontból.

Heti sarzs: Harcosok klubja, Reneszánsz ember, Made in America, Doom, Alien 2, Predators, AVP I., Elhagyatva, Túlélősziet, Még mindig tudom mit tettél tavaly nyáron, Díszkíséret, Kill Bill, Halálos fegyver, A függetlenség napja, Halálfutam 2, Battle Royale II., Halott űr: Bukás, Scourge, Fekete villám, Menekülj!, A helyőrség: Fekete nap.

Ma még jövök nektek eggyel!
 
 Túlélősziget
Cím: Pinata – Survival Island
színes, amerikai thriller, 85 perc, 2002
Rendező és forgatókönyv: David Hillenbrand, Scott Hillenbrand

Szereplők:
Jaime Pressly – Tina
Nicholas Brendon – Kyle
Eugene Byrd – Doug
Nate Richert – Jake
Ed Gale – Pinata
Lara Boyd Rhodes - Lisa

Tartalom:
Egy csapat friss egyetemista egy szigetre érkezik, hogy túlessenek a beavatáson. Találnak egy szobrot, ami halálos titkot rejt. A szobor egy gyilkos pinata, aki üldözni kezdi a fiatalokat. A kérdés az, hogy mindenki halálra van ítélve, vagy lesz valaki, aki túléli?

Vélemény:
3/10
Megnéztem, mert kíváncsi voltam, de ha nem nézem meg, akkor sem veszítek vele az ég világon semmit sem.


 A helyőrség – Fekete nap
Cím: Outpost: Black Sun
színes, angol horror, 101 perc, 2012
Rendező: Steve Barker
Forgatókönyv: Steve Barker, Rae Brunton

Szereplők:
Richard Coyle – Wallace
Clive Russell – Marius
Michael Byrne – Neurath
Catherine Steadman – Lena
Julian Wadham – Francis Hunt

Tartalom:
Két síkon kell elindulnunk. Az egyik 45-ben van, amikor is az egész elkezdődik, egy új fegyverrel való kísérletezésben, hogy a háború menetét megváltoztassák. A másik napjainkban, amikor egy egység erre a fegyverre vadászik, és a helyszínen jönnek rá, hogy egy halom náci zombit kell megállítaniuk.

Vélemény:
3/10
Zombi nácik. Jónak ígérkezett. Számomra nem üti meg a zombis B-filmeket sajnos. Hangulatát nem találtam, amúgy a karakterek és a cselekmény is egyszerű, mint egy szög. Én közben neteztem, Mr. A meg olvasott. Utóbbi mindent elárul a filmről.


 Menekülj!
Cím: See No Evil
színes, amerikai horror, 84 perc, 2006
Rendező: Gregory Dark
Forgatókönyv: Dan Madigan

Szereplők:
Glen Jacobs – Jacob Goodnight
Samantha Noble – Kira
Michael J. Pagan – Tye
Christina Vidal – Christine
Luke Pegler – Michael
Rachael Taylor - Tyson

Tartalom:
A pszichopata Jacob egy hotelben, a Blackwell-ben húzz meg magát, ahova egy csapat fiatal érkezik, nevelő célzattal. Minden alkalommal eggyel kevesebben lesznek.

Vélemény:
4/10
Ha tudjuk, hol bujkál egy pszichopata, akkor miért is nem fogjuk el?! Nem volt z félelmetes. Elaludtam a végére. Volt egy baromi jó felütése, a végére pedig ellapult az egész.


 Scourge
Cím: Scourge
színes, kanadai sci-fi-horror, 92 perc, 2008
Rendező és forgatókönyv: Jonas Quastel

Szereplők:
Russell Ferrier – Durst Sheriff
Robyn Ledoux – Jesse
Nic Rhind – Scott
Jason Harder – Sam
Marina Pasqua - Lydia

Tartalom:
Egy ősi lény kiszabadul egy templom pincéjéből. Éhes, és osztódni akar. Sorra szedi áldozatait, mígnem két tinédzser száll vele harcba.

Vélemény:
4/10
Kyle MacLachlan-nek volt egy ilyen filmje, csak annak Rejtőzködő volt a címe. Hogy ez remake vagy egy elszabott utánzat, nem tudom, de az még mai fejjel is élvezhetőbb, mint ez. Inkább a Rejtőzködőt nézzétek meg, mint ezt. Nem is rabolom tovább az időtöket ezzel, menjünk tovább. elhagyatva
Cím: The Abandoned
színes, spanyol-angol horror, 99 perc, 2006
Rendező: Nacho Cerda
Forgatókönyv: Nacho Cerda, Karim Hussain, Richard Stanley

Szereplők:
Anastasia Hille – Marie Jones
Karel Roden – Nicolai
Valantin Ganev – Andrei / Kolya
Carlos Reig-Plaza – Anatoliy

Tartalom:
Marie egy örökölt birtokra kerül, ahol találkozik egy férfival. A házban, ahol megszállnak, különös dolgok történnek, köztük, látják saját magukat is holtan. Úgy tartják, hogyha találkozol önmagaddal, akkor közel a vég.

Vélemény:
5/10
Kimondottan nem volt rossz, de jó sem. Biztos van olyan, aki tud félni rajta. Kiszámítható a cselekménye, és a manapság szokásos lezárása van. Igazából egy dolog van benne, ami nem tetszett, és az a logikátlanság, és a jó helyzetek kihasználatlansága. Mintha A nádast és a Triangle-t összegyúrták volna. Kínszenvedés volt. Battle Royale II – a megtorlás
Cím: Batoru rowaiaru II: Chinkonka
színes, japán akciófilm, 134 perc, 2003
Rendező: Kenta Fukasaku, Kinji Kukasaku
Forgatókönyv: Kenta Fukasaku, Kida Norio, Kósun Takami

Szereplők:
Tatsuya Fujiwara – Shuya Nanahara
Aki Maeda – Noriko Nakagawa
Ai Maeda – Shiori Kitano
Oshinari Shugo – Takuma Aoi
Sakai Ayana – Nao Asakura

Tartalom:
A Battle Royale folytatódik, csak némileg új szabályokkal. Shuya „terrorista” gárdája bevette magát egy szigetre, és nem is sejtik, hogy nem felnőtt katonák érkeznek a kifüstölésükre.

Vélemény:
5/10
Még mindig ott tartok, hogy a japán színjátszásnak lenne hova fejlődnie, illetve, ha tényleg nyűg a gyerek, akkor talán a szülőképes embereket kellene szanálni, mert ők tehetnek róla, hogy vannak gyerekek. Öt pont jár az Amerika-ellenességért, még ha burkoltan volt benne, akkor is. Oh, és a nevek is tetszenek. még mindig tudom, mit tettél tavaly nyáron
Cím: I Still Know What You Did Last Summer
színes, amerikai thriller, 100 perc, 1998
Rendező: Danny Cannon
Forgatókönyv: Lois Duncan, Trey Callaway

Szereplők:
Jennifer Love Hewitt – Julie James
Mekhi Phifer – Tyrell Martin
Freddie Prinze Jr. – Ray Bronson
Jennifer Esposito – Nancy
Brandy Norwood – Karla Wilson

Tartalom:
Egy év telt el a kisvárosi mészárlás óta. Julie és Ray felnőttek, ki dolgozik, ki tovább tanul. Julie új környezete nem szeretné a lányt örök depresszióban tudni. Karla, a lakótárs egy utazást nyer többed magával. Amikor megérkeznek, a vihar a szigetre zárja őket. Ray próbál odajutni, miközben a nyaralókat a gyilkos üldözi.

Vélemény:
6/10
Ne kövezzetek meg. A tévében volt, és megnéztem, mert nem volt más. Az hagyján, hogy hosszú a film címe, de a sztorit nézve, a film is rém hosszúnak tűnik. Butácska tinihorror, ami gyakorlatilag már az első résznél elvérzett. A folytatás nem kellett volna. Valószínű, a következő részben anyu jönne vagy az unoka, esetleg kiderül, hogy Julie is a család tagja. Böff.
Vicc volt (de azt hiszem, van folytatása) Alien vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen
Cím: AVP: Alien vs. Predator
színes, amerikai-kanadai-német-cseh-angol akciófilm, 101 perc, 2004
Rendező és forgatókönyv: Paul W. S. Anderson
Író: Paul W. S Anderson, Dan O’Bannon, Ronald Shusett

Szereplők:
Sanaa Lathan – Alexa Woods
Raoul Bova – Sebastian
Lance Henriksen – Charles Bishop Weyland
Tommy Flanagan – Mark Verheiden
Ewen Bremner – Graeme Miller

Tartalom:
Érdekes építményre bukkannak az Antarktisz jege alatt. Weyland egy kutatócsoporttal felfedezőútra indul. Tudtukon kívül kerülnek egy harc-játék helyszínére, és az emberek nem szereplők benne, csak fölösleges útban valók. Az idegenek háborújában az ember mindig a vesztes oldalon áll.

Vélemény:
6/10
Ez éppen olyan veszett ügy, mint a Jason vs. Freddy. Ha győz az egyik, fellázadnak a rajongók. Akárhányszor látom ezt a filmet, mindig vegyes érzelmeim vannak. Aki olvasta az alien-könyveket, az úgyis tudja, hogy a Föld elvérzik két királynővel. A Predatorok nincsenek rendesen felépítve, a csapatban pedig, nincsen vér. Akárhogy szeretnék az Alien2 csapatát visszahozni, senkinek sem sikerült még. Díszkíséret
Cím: Chasers
színes, amerikai vígjáték, 102 perc, 1994
Rendező: Dennis Hopper
Forgatókönyv: Dan Gilroy, Joe Batteer, John Rice

Szereplők:
Erika Eleniak – Toni Johnson
Tom Berenger – Rock Reilly
William McNamara – Eddie Devane
Dean Stockwell –Stig
Crispin Glover – Doward Finster
Gary Busey – Vince Banger

Tartalom:
Két tengerészgyalogost küldenek azért, hogy a börtönből átkísérjenek egy rabot a bázisukra. A rabról kiderül, hogy nő az illető. A rafinált csaj minden női praktikát bevet azért, hogy szabaduljon.

Vélemény:
7/10
Csak azért néztem meg, mert régen láttam már, de ugyanolyan, mint volt. Nem idióta vígjáték, borús délutánokra nagyon is jó. „Hét évet karatéztam. Én meg húszat kocsmáztam” Egyszer érdemes megnézni. Én is több évente nézem meg. Halálfutam 2.
Cím: Death Race 2
színes, dél-afrikai-német akciófilm, 96 perc, 2010
Rendező: Roel Reiné
Forgatókönyv: Paul W.S. Anderson, Tony Giglio

Szereplők:
Luke Goss – Carl Lucas
Ving Rhames – Weyland
Danny Trejo – Goldberg
Lauren Cohan – September Jones
Sean Bean – Markus Kane

Tartalom:
A Halálfutam új helyszínen, új szabályokkal zajlik. Frankenstein az ötödik futamára készül, mert ez a belépője a szabadság felé. Az új főnök azonban keresztbe akar tenni neki.

Vélemény:
7/10
Tipikus pasifilm. Fegyverek, futam, cicik, csonttörések, robbantások. De nem volt rossz. Főleg az tetszett, amikor a végén minden elmagyaráznak, és rájön az ember, hogy valójában végig tudta, miről szól, de valahogy mégsem sejtette. Doom
Cím: Doom
színes, angol-cseh-német-amerikai akció sci-fi, 100 perc, 2005
Rendező: Andrzej Bartkowiak
Forgatókönyv: Dave Callaham, Wesley Strick

Szereplők:
Dwayne Johnson – Sarge
Rosamund Pike –Samantha Grimm
Karl Urban – John Grimm
Ben Daniels – Goat
Dexter Fletcher - Pinky

Tartalom:
A Mars egyik kutatóállomásával megszakadt az összeköttetés, ötös szintű karantén lépett életbe. A Gyorsragálású Harci Osztagot vetik be. A Föld felé vezető átjárót lezárják, és útnak indulnak. Idegen eredetű szörnyekbe botlanak, akik megtámadják őket mindenfelől, minden lehetséges módon.

Vélemény:
7/10
Kétszer néztem eddig, másodszorra jobban tetszett. Egy számítógépes játék filmes adaptációja, pár percet a játékból is bevágtak. Az egész meg van csinálva rendesen. Ajánlom. Fekete Villám – avagy Zúg a Volga
Cím: Chernaya Molniya / Black Lightning
színes, orosz akciófilm, 106 perc, 2009
Rendező: Aleksandr Voytinskiy, Dmitriy Kiselev
Forgatókönyv: Dmitriy Aleynikov

Szereplők:
Grigoriy Dobrygin – Dima
Ekaterina Vilkova – Nastya
Viktor Verzhbitsky – Kuptsov
Valeriy Zolotukhin – Perepelkin
Juozas Budraitis - Elizarov

Tartalom:
Egy középiskolás fiú hirtelen tör ki a szürkeségből. Az autója csodákra képes, ezáltal orosz hőssé válik. Az autóra azonban a rosszaknak is fáj a foguk. Dimának egyszerre kell megküzdenie az átlagos emberek életéért, az autójáért és a szerelméért.

Vélemény:
7/10
Kellemesen csalódtam. Főleg Dima barátjának, a menő srácnak a karaktere tetszik, meg ahogy a színész eljátszotta. Szerintem a trükkfelvételek is szépen meg vannak csinálva. Amúgy kicsit Pókember útóérzetem volt itt-ott, de megbocsátható. A szereplők szerethetőek.Halott űr – A bukás
Cím: Dead Space: Downfall
színes, amerikai animációs sci-fi, 74 perc, 2008
Rendező: Chuck Patton
Forgatókönyv: Jimmy Palmiotti, Justin Gray

Szereplők (csak hang)
Nika Futterman – Alissa Vincent
Keith Szarabajka – Dr. Kyne
Jim Commings – Captain Mathius / Farus
Kelly Hu – Shen
Kevin Michael Richardson – Pendleton / Miner / Samuel Irons
Lia Sargent – Jen Barrow

Tartalom:
Amikor az USG Ishimura legénysége egy ősi kegytárgyra bukkan, még nem is sejtik, hogy valami mást is magukkal hoztak. A legénység egy része áhítattal kezeli, a másik része lenézi. A kegytárgy által az idegen faj elszabadul, és megtizedeli a legénységet.

Vélemény:
8/10
Azt hiszem, a címe Holt tér is lehet, mi Halott Űrként néztük. Tetszett, véres, anime. De megállná a helyét filmként is. Lekötött teljesen. A játékot nem ismerem, összehasonlítást nem tudok írni, de szerintem így is fogyasztható.


 Made In America
Cím: Made In America
színes, francia-amerikai vígjáték, 111 perc, 1993
Rendező: Richard Benjamin
Forgatókönyv: Holly Goldberg Sloan
Író: Marcia Brandwynne, Nadine Schiff, Holly Goldberg Sloan

Szereplők:
Whoopi Goldberg – Sarah Mathews
Ted Danson – Hal Jackson
Nia Long – Zora Mathews
Will Smith – Tea Cake Walters
Jennifer Tilly - Stacy

Tartalom:
Sarah lánya, Zora egy biológiai órán kapott teszteredmény miatt elkezdi kutatni az apját. Így talál rá az autóügynökre, Hal Jacksonra, aki minden nappal egyre közelebb kerül az anyjához. Zora úgy érzi, hogy kirekesztik, és a családi háromszögben a kötelékek ellenére viszályok feszülnek. Egy baleset kell ahhoz, hogy mindenki tisztán lásson.

Vélemény:
8/10
Aranyos film. Minden karakter a helyén van, és a színészek is jól hozzák a szerepüket. Akárhányszor megnézem ezt a filmet, nem érzem úgy, hogy unnám. Goldberg vérbő komika, Smith a szokásához híven kicsit idióta, Danson pedig a jóképű, vicces balek. Egyedül Zora lóg ki a képből, és Stacy magyar hangja eléggé idegesítő. Kár, hogy manapság nincsenek ilyen filmek. Ragadozók
Cím: Predators
színes, amerikai akciófilm, 107 perc, 2010
Rendező: Antal Nimród
Forgatókönyv: Alex Litvak, Michael Finch

Szereplők:
Adrien Brody – Royce
Laurence Fishburne – Noland
Danny Trejo – Cuchillo
Alice Braga – Isabelle
Topher Grace – Edwin
Walton Goggins - Stans

Tartalom:
Egy csapatnyi idegen ember egy dzsungelben ébred. Furcsa dolgokat találnak maguk körül, és rájönnek, hogy egy idegen bolygón vannak. Kiderül, hogy mindenkinek van valamilyen múltja a Yakuzától a bérgyilkosig. De nem ők a vadászok. Rájuk vadásznak.

Vélemény:
8/10
Ez hozza az első Predator film hangulatát, mondjuk más környezetben nehéz elképzelni. A második rész igazán könyvben volt jó. Most, hogy Antal Nimród ezt megcsinálta, fellélegezhettek a rajongók, s ahhoz képest, hogy magyar csinálta, nem is rossz!!! Kaptunk egy minimális adalékot ahhoz, hogy kik is a Predatorok, és Schwartzit is jól beleszőtték a történetbe. Az elítélt késeléses jelenete nagyon bejött, azon akkorát nevettem, hogy csak na. A megbolondult karakter is dob az egészen egy kicsit. Kill Bill I-II
Cím: Kill Bill I-II.
színes, amerikai akciófilm (1 rész: 111 perc, 2003, 2. rész: 136 perc, 2004)
Rendező és forgatókönyv: Quentin Tarantino

Szereplők:
Uma Thurman – Bride / Beatrix Kiddo
David Carradine – Bill
Daryl Hannah – Elle Driver
Lucy Liu – O-Ren Ishi
Vivica A. Fox – Vernita Green
Michael Madsen – Budd
Sonny Chiba – Hattori Hanzo

Tartalom:
A bérgyilkosnőt az esküvőjén gyilkolják meg. Legalábbis, így tudják. Kómába esik, majd felébred. Ezért nevezik a Menyasszonynak. Amikor rájön, hogy megölték egy gyermekét, bosszút esküszik régi munkaadója és munkatársai ellen. A két részes film ennek a hadjáratnak a történetét meséli el.

Vélemény:
8/10
Tarantino még mindig zseni, én meg még mindig elfogult vagyok. Valahol a westernek magányos hősei és a japán filmeket remekül összehozta. Nem tudom amúgy, melyik része tetszik jobban. Szerintem pont az a jó, hogy egyben a legjobb. Halálos fegyver I.
Cím: Lethal Weapon
színes, amerikai akció-vígjáték, 110 perc, 1987
Rendező: Richard Donner
Forgatókönyv: Shane Black

Szereplők:
Mel Gibson – Martin Riggs
Danny Glover – Roger Murtaugh
Gary Busey – Joshua
Darlene Lover – Trish Murtaugh
Tom Atkins – Michael Hunsaker

Tartalom:
Roger a nyugdíjazására készül, de Riggs-t akasztják a nyakába utolsó napjaira. Ők ketten tűz és víz. Egy öngyilkossági ügyet kellene megoldaniuk, ám egy drogkartellig vezetnek a szálak. Innentől kezdve, sem ők, sem a szeretteik nincsenek biztonságban. Fel kell göngyölíteniük az ügyet, meg kell oldaniuk.

Vélemény:
9/10
A legjobb zsarupáros a filmtörténetben. Manapság már nincsenek ilyenek, csak erőltetett utánzatok. Nincsenek ötletek, nincsenek színészek, ha belegondolunk, még egy remakehez sem. Kár. Amúgy mind a négy részét szeretem. Egy jó tanács: ne tévében nézzétek, mert úgy kiherélik ezt is, mint a többit.A függetlenség napja
Cím: Independence Day
színes, amerikai akciófilm, 145 perc, 1996
Rendező: Roland Emmerich
Forgatókönyv: Dean Devlin, Roland Emmerich

Szereplők:
Jeff Goldblum – David Levinson
Will Smith – Steven Hiller
Bill Pullman – Thomas J. Whitmore elnök
Mary McDonnell – Marilyn Whitmore
Vivica A. Fox – Jasmine Dubrow
Judd Hirsch – Julius Levinson
Margaret Colin – Constance Spano

Tartalom:
Idegen űrhajók jelennek meg a Föld nagyvárosai felett. Egy kevésbé szép napon, csapást indítanak az emberek ellen. Nem kell több, viszontcsapást próbálunk rájuk mérni, kevés sikerrel. Mindenki felfegyverezve várja a harcot.

Vélemény:
9/10
A technikája megállja a helyét ma is. Egy-két szereplő néha kicsit sok, de engem elszórakoztat. A Deep Impact-et még mindig jobban szeretem, mert nem happy end. Szerintem esélyünk nem lenne a túlélésre. Ettől függetlenül tetszett.  Alien 2 – A bolygó neve Halál
Cím: Aliens
színes, amerikai-angol sci-fi-horror-akció, 137 perc, 1986
Rendező és forgatókönyv: James Cameron
Író. James Cameron, David Giler, Walter Hill

Szereplők:
Sigourney Weaver – Ellen Ripley
Michael Biehn – Dwayne Hicks
Lance Henriksen – Bishop
Bill Paxton – Hudson
Paul Reiser – Carter Burke
Carrie Henn – Rebecca Jorden / Newt

Tartalom:
Rátalálnak Ripley-re, aki átsodródott a magrendszereken, és 57 évig aludt. Rémálmok gyötrik, és hamarosan valóra is válnak, hiszen visszamegy egy különleges osztaggal az LV-426-ra, hiszen az ott lévő telepesekkel megszakadt a kapcsolat. Ezúttal azonban, felmerül egy plusz kérdés is: ki rakja a tojásokat?

Vélemény:
10/10
Az összes alien-film közül, ez a legjobb. A csapat rendben, a hangulat jó, a királynő tényleg tekintélyt parancsoló. Azóta is ennek a hangulatát üldözik (nem csak az alien és predator filmekben). Mindig rendezői változatban nézem meg. Húsdaráló, kegyetlen. Az alieneket meg imádom.Reneszánsz ember
Cím: Renaissance Man
színes, amerikai vígjáték, 128 perc, 1994
Rendező: Penny Marshall
Forgatókönyv: Jim Burnstein

Szereplők:
Danny DeVito – Bill Rago
Mark Wahlberg – Rommy Lee Haywood
Gregory Hines – Cass
Cliff Robertson – James
Khalil Kain – Roosevelt Nathaniel Hobbs
Kadeem Harrison – Jamaal Montgomery

Tartalom:
Bill Rago neves reklámszakember, aki hirtelen az utcán találja magát. A munkanélküli hivatal talál neki egy állást, tanárnak szánják egy katonai bázisra, hogy gatyába rántsa azokat, akik nincsenek a többiekkel egy szellemi szinten.

Vélemény:
10/10
Szórakozató és tanulságos film. DeVito karaktere viszi az egészet a hátán, de megéri megnézni. Időtálló. Nagyon sok poén van benne, és egy kicsit a mi életünkről is szól. Aki tudja, nézze meg!!!
Mindenek fölött légy hű magadhoz! Harcosok klubja
Cím: Fight Club
színes, amerikai dráma, 139 perc, 1999
Rendező: David Fincher
Forgatókönyv: Jim Uhls
Író: Chuck Palahniuk

Szereplők:
Edward Norton – narrátor
Brad Pitt – Tyler Durden
Helena Bonham Carter – Marla Singer
Meat Loaf – Robert „Bob” Paulson
Jared Leto – AngelFace

Tartalom:
Egy átlagos, jól szituált, az életből teljesen kiábrándult, inszomniás ember életét kísérjük nyomon, amikor is a kóros álmatlanságban szenvedő részére a valóság csupán a képzelőerő maradéka. Megjelenik az életében Marla és Tyler, akik felforgatják a mindennapjait.

Vélemény:
10/10
Évente egyszer megnézem minimum, kár, hogy nincs több Palahniuk könyvéből készült film. A Fulladás nem ér fel eddig. Remek forgatókönyv, nagyszerű színészek, és olyan világkritika, hogy mindenki csak pillázni tud rajta. Tökéletes. Minden idők egyik legjobb filmje!!!


Mit láttatok a héten?
Ezek közül valamit?
Vélemény?

4 megjegyzés:

 1. Hmm a "tudom mit tettél tavaly nyáron" filmeket az utolsó kivételével láttam, ha azt is megnézem, írok róluk én is! :)
  Meg volt amit elkezdtem, de rájöttem, hogy nem az én stílusom...:D

  VálaszTörlés
 2. Alien vs Predator...el kezdtem nézni, és úgy kb 10 perc után tudatosult bennem, hogy tulajdonképpen ez nekem nem fog menni...pedig jó film...elvileg...többnyire jókat olvastam, a történet meg nagyon tetszett a leírásban, de az elején lejött, hogy ez veszett ügy...a film műfaja se áll hozzám közel, de valahogy az elejétől tudtam, hogy ez úgy van megcsinálva is, hogyha végignézem, akkor soha többet nem nézek hasonló filmet...

  VálaszTörlés
 3. Az AVP filmek nálam elmegy kategória. Láttam már sokkal de sokkal rosszabbat is, de jobbat is. Az első Predator, az első két Alien viszi a pálmát. Középkategóriás a Predators és az Alien három. A maradék a futottak még kategória.
  Amúgy megértem, amit írsz, mert nekem sem volt nagy kedvencem. Számomra nem adott pluszt, és ki lett valahol herélve az egész. S mint ahogy írtam, veszett ügy versenyeztetni őket...

  VálaszTörlés